Sport

Ivan Miljković potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije!

Zoran Gajić izabran je za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, a nakon glasanja potvrdio je da će njegov prvi saradnik biti Nišlija Ivan Miljković.

Bivšeg trenera selekcije Srbije podržalo je 26 kandidata, naspram 16 koji su glasali za Vanju Grbića. Sednica je bila burna, a nakon glasanja, nekadašnji reprezentativac najavio je povlačenje iz domaćeg saveza.

Novoizabrani prvi čovek OSS–a, po završetku sednice naglasio je da je njegovog protivkandidata poržao Beograd, dok je za njega glasao ostatak Srbije koji se verovatno oseća zapostavljenim.

Što se tiče svog prvog potpredsednika, rekao je:

“Ivan Miljković je savremen, mlad čovek. Moj plan je da 99 odsto službeno idem po Srbiji, a od njega očekujem da će u spoljnoj politici sadržati onako kako je pozicioniran.”

Bivši kapiten Srbije najavio da će se od aprila, kada se završava klupska sezona, potpuno staviti na raspolaganje savezu, prenosi srbijadanas.com.

On je dodao i da su ideje oba kandidata bile slične, ali da je razlika u načinu sprovođenja istih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com