Društvo

Ivan Bosiljčić na „Medijana festu“?

Zadivljujuće je sve ono što radi Gradska opština Medijana za decu i mlade, utisci su Ivana Bosiljčića, trenutno jednog od najpopularnijih glumaca moderne srpske scene, posle prijema u ovoj niškoj opštini.

Ivan Bosiljčić

“Medijanu znam od pre nekoliko godina kada je moja supruga Jelena nastupala na poziv ove opštine, ovde u parku. Pratim manifestacije koje organizuje ova niška opština i rado ću se priključiti nekoj od narednih. Nema male publike, svi su podjednaki, a posebnu pažnju treba posvetiti deci. Tu smo na istom zadatku“, kaže Bosiljčić.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić upoznao je Bosiljčića sa događajima i aktivnostima koje opština ima, a od značaja su za pronatalitetnu politiku ne samo za opštinu, već Niš i Srbiju.

“Osnivamo Fond svete carice Jelene, iz kojeg će se sredstva koristiti u humane svrhe, za lečenje dece i druge potrebe. Jednom mesečno održavaće se koncerti u Parku svetog Save, prihod od karata ali i sms poruka slivaće se ovaj fond”, naglasio je Kocić i dodao da opština razmišlja i o dodeli pomoći za četvrto dete u porodici, jer želi da prednjači u svemu što se tiče najmlađih i povećanju nataliteta.

Prvi čovek najveće niške opštine kaže da je susret sa poznatim glumcem prilika da mu se ukaže poštovanje za to što radi, jer glumački posao nije lak i zahteva mnogo odricanja. Imajući u vidu da je Bosiljčić u poslednje vreme pobrao simpatije publike i kao pevač, prilika je da se sagledaju i neke mogućnosti za saradnju i njegovo učešće u manifestacijama koje organizuje Gradska opština Medijana.

Ivan Bosiljčić će u Nišu za 8. mart imati dva koncerta, i oba su rasprodata. Ovu vrstu njegovog nastupa neki nazivaju koncertom, drugi predstavom. Sam Bosiljčić navodi da je to „glumačka ispovest“ i prilika da kroz stihove poznatih pisaca kaže šta ima o ljubavi, životu, o svemu i da je njegov teren teatar a ne velike muzičke scene.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com