Hronika

Isplivalo telo utopljenika iz Oblačinskog jezera

Telo muškarca D.R. (49) iz Aleksinca, utopljenog u noći između nedelje i ponedeljka, isplivalo je jutros na površinu Oblačinskog jezera.Meštanin vikend naselja pored jezera primetio je jutros oko 7 sati i 40 minuta, telo utopljenog, nesrećno stradalog muškarca.

Do nesreće je došlo u noći između nedelje i ponedeljka, dvojica muškaraca su po saznanjima iz istrage, bacali mreže u vodu, kada se zbog jakog vetra njihov čamac prevrnuo. Jedan od njih je uspeo da se spase dok je drugi nestao u dubinama jezera.

Nakon celodnevne pretrage u ponedeljak, telo nesrećno stradalog D.R. isplivalo je na površinu, što je primetio jedan meštanin i prijavio policiji.

Policija je izvršila uviđaj po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju.

Vozilom “Gorice” telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, radi vršenja obdukcije po nalogu Tužilaštva, a protiv muškarca M.V.(53) iz okoline Žitkovca biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo nezakonit lov“-rečeno nam je iz niške policije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com