Sport

Ipak obezbeđen direktan TV prenos polufinala Kupa Srbije

Vaterpolisti Naisa večeras od 18 časova igraju polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv ekipe Šapca, a meč je u prethodnim danima bio u senci događaja koji je neprimeren sportu i njegovom tretmanu u medijima.

Naime, Javni servis Srbije odlučio je da prenosi samo jednu od dve utakmice završnog turnira – meč između “večitih rivala” dok za utakmicu između Nišlija i Šapčana nije bilo termina.

Tim povodom VK Nais uputio je protestno pismo na adresu nacionalne televizije koje Vam prenosimo u celosti:

Protest su podržali i građani Niša i Šapca ali i ostatka Srbije koji su se složili da je ovaj akt neprimeren jednoj ovakvoj televizijskoj kući koja bi trebalo da nepristrasno uvažava sve događaje od javnog značaja.

Zbog prebacivanja odgovornosti RTS-a na Vaterpolo Savez Srbije i obratno, usledio je nastavak ove sage pa je iz tabora Nišlija upućeno još jedno pismo na istu adresu:

Epilog priče je da će prenosa ipak biti, pa će Nišlije moći da podrže svoje vaterpoliste uz TV ekrane na kanalu lokale televizije Belle Amie večeras od 18 časova.

Predsenik kluba, Milan Krstić, potvrdio je da je napravljen dogovor sa niškom televizijom kojoj je pravo na signal dala medijska kuća RTV.

Pozivamo sve sugrađane da večeras budu uz Belle Amie i naše momke koji ispisuju zlatna slova klupske istorije i na putu su da ostvare jedan od najvećih uspeha našeg grada – plasman u finale Kupa Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com