Vreme u Nišu:

17°C

Fair 12°C / 19°C

Ugostiteljski objekti kradu struju

Niške vesti | M.S. | 23.03.2015. 13:43

U noći između petka i subote ekipe Jugoistoka sprovele su niz kontrola u ugostiteljskim objektima, tom prilikom mnoge nepravilnosti uočene su upravo u objektima koje Nišlije u velikom broju posećuju. Od ukupno 20 mernih mesta na čak njih 15 uočena je krađa struje kao i mnoge druge neispravnosti.

Ugostiteljski objekti kradu struju www.cdm.me

Nakon ove kontrole i uočene krađe, PD Jugoistok naplatiće kaznu za učinjeni prekršaj. Odmah nakon Pu u Nišu podneće krivičnu prijavu nakon čega sledi postupak. Sam vlasnik objekta kasnije je prinuđen da traži novi priključak na mrežu što zahteva veliki broj dokumenata i period da se taj postupak sprovede, što je u praksi 20 dana.

 

podrum malca

Komentari

Molimo Vas da pre slanja komentara pročitate pravila.

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive i vulgarne, prateće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Zabranjeno je i lažno predstavljanje. Mišljenja iznešena u komentarima predstavljaju mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala NiskeVesti.rs.

Redakcija Niških vesti ima pravo da komentare koje proceni kao neumesne skrati ili ne objavi. Komentari ne smeju da sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život,uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije, kao ni bilo koju drugu pretnju, uvredu ili nezakonit sadržaj.

Administratorima Niških vesti možete se obratiti na sledeći email: komentari{at}niskevesti{dot}rs

comments powered by Disqus

BANKER radio