Vreme u Nišu:

28°C

Fair 18°C / 34°C

podrum malca

Zakrpljena rupa na mostu

NTV | 20.01.2015. 14:51

Rupa na mostu kod Tvrđave je zakrpljena, i taj deo je bezbedan za pešake, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada. Ceo pešački deo biće saniran čim vremenski uslovi budu bolji, najavljuju u Direkciji.

Još jedna rupa na pešačkom delu Tvrđavskog mosta je zakrpljenja. Ali ovo nije trajno rešenje. Most je sagrađen šezdesetih godina, a sneg, led, voda i so koja se baca tokom zime, dodatno oštećuju već dotrajale ploče od kojih je napravljen. Većina prolaznika se, kako kažu, ne oseća bezbedno dok prelaze preko mosta, naročito kada se na njemu pojave rupe.

Jedna pešačka strana je renovirana krajem prošle godine, što je ostavilo crvene tragove po centru grada, pa čak i po domovima prolaznika koji su farbu raznosili cipelama. Druga strana biće sanirana čim se prolepša vreme, kažu u Direkciji za izgradnju grada.

Sanacija obe pešačke strane koštaće ukupno 3 i po miliona dinara, kažu u Direkciji za izgradnju.

Komentari

Molimo Vas da pre slanja komentara pročitate pravila.

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive i vulgarne, prateće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Zabranjeno je i lažno predstavljanje. Mišljenja iznešena u komentarima predstavljaju mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala NiskeVesti.rs.

Redakcija Niških vesti ima pravo da komentare koje proceni kao neumesne skrati ili ne objavi. Komentari ne smeju da sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život,uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije, kao ni bilo koju drugu pretnju, uvredu ili nezakonit sadržaj.

Administratorima Niških vesti možete se obratiti na sledeći email: komentari{at}niskevesti{dot}rs

comments powered by Disqus