Društvo

Iako “zarobljena” na aerodromu odlično se provela

Džil Siao (24) sa Tajvana, dobro je upoznala niški aerodrom ali i osoblje koje tu radi. Ona je zbog nedostatka vize  morala tri dana da ostane u aerodromskim prostorijama jer nije imala vizu za ulazak u našu zemlju.

Ova mlada devojka sa Tajvana prošle subote doputovala iz Milana sa prijateljima. Želeli su da u tri dana obiđu Niš i upoznaju ga. Ona nije imala vizu o zbog te greške ostala je naredna tri dana na erodromu, družila se sa osobljem i u svemu uživala.

Njeni prijatelji, strani državljani iz zemalja kojima nije neophodna viza za ulaz u Srbiju i svoj boravak u našem gradu iskoristili su na planirani način – razgledajući znamenitosti i upoznajući se sa našom kulturom i tradicijom.

Kaže da nije neodgovorna ali nije pretpostavljala da joj za Srbiju uopšte treba viza. Svoje utiske podelila je i na najmasovnijoj društvenoj mreži Facebook.

Zahvaljujem se svima što su brinuli o meni, dok sa bila zaglavljena na aerodromu jer nisam imala vizu. Stekla sam puno prijatelja i naučila neke srpske reči! Nisam dobila priliku da vidim  grad Niš, tako da ću se vratiti ponovo! Ali sa vizom, već sledeće godine. Želim da kažem svima HVALA”, napisala je Džil na Facebooku i podelila i fotografije iz niške vazdušne luke.

Džil je u ponedeljak nastavila put, i odletela dalje za Bratislavu sa prijateljima.

Ovo nije prvi slučaj da putnik ostane na niškom aerodromu zato što nema vizu. On jedino mora prvim narednim letom da napusti Srbiju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com