EkonomijaPromo vestiU fokusu

HYUNDAI na Sajmu automobila u Nišu sa tri srpske premijere

Ovlašćeni prodavac i servis vozila Hyundai, Fiat i Jeep Ideal auto i Auto mig, najavljuje bogatu ponudu na IX Sajmu automobila u Nišu. Posetioci Sajma će moći po prvi put u Srbiji da vide tri potpuno nova Hyndai vozila.

Potpuno novi HYUNDAI SANTA FE biće izložen u niškoj Hali Čair na Sajmu automobila od 05. do 07. oktobra. Za ovaj automobil kažu da je savršen za porodicu.

Foto: hyundai.rs

“Zakoračite u savršen porodični automobil, mesto na kom ćete biti bezbedni i zajedno s porodicom. Otkrijte tehnologiju koja će vam pružiti kvalitetno vreme sa onima do kojih vam je najviše stalo!“, poručuju.

I najprodavaniji model u Srbiji, restilizovani Hyundai Tucson imaće srpsku premijeru baš u Nišu. Za ovaj automobil kažu da predstavlja spoj inovacija i vrhunskog komfora.

“Automobil zbog kojeg Vaše srce jače kuca!“

Za ovaj automobil kažu da je toliko praktičan da ćete zaboraviti da vozite. Restilizovani automobil u “B”klasi HYUNDAI I20 takođe će imati srpsku premijeru u Nišu.

Hyundai filozofija dizajna “Fluidic Sculpture 2.0” naglašena je dinamičkim, spuštenim svetlima i precizno oblikovanim površinama. Od svetala do sportske linije krova, preko oštrih karakternih linija do elegantnog C-stuba, jednostavno ne možete skinuti pogled sa njega.

Foto: hyundai.rs

Biće tu i automobil za vatrene vozače posebna serija Hyndai automobila I30 N. “Suverenog vladara krivina” kako zovu ovaj automobi već su videli posetioci beogradskog sajma, ali će ovaj model po prvi put biti predstavljen jugu Srbije.

“Testiran u Nuerburgringu i pruža do 275KS sa visokim performansama i izvanrednim mogućnostima skretanja. Sasvim Novi i30N je željan krivina koliko i vi. Doživite svakog dana osećaj vožnje trkačkog automobila!“

Foto: fiatsrbija.rs

FIAT I JEEP vozla

Da bi se napredovalo, ponekad je potrebno napraviti nekoliko koraka unazad. To je upravo ono što je Fiat nedavno uradio vraćajući se svojoj inicijalnoj misiji: pravljenju automobila privlačnog dizajna sa visoko-tehnoloskim motorima, automobila koji su pristupačni i poboljšavaju kvalitet svakodnevnog života. Sam Fiat doživeo je mnogobrojne promene u korporacijskoj kulturi i mentalitetu, i kao rezultat, on je danas posvećen konstantnom i brzom napretku, tehnološkim istraživanjima, kvalitetu dizajna i ulivanju poverenja svojim kupcima.

Jedan od modela koji će biti izložen na Sajmu automobilu u Nišu je iz specijalne serije FIAT 500 sa bezbroj mogućnosti za personalizaciju.

Foto: fiatsrbija.rs

Tu će biti i kompaktniji i elegantniji FIAT TIPO sa 5 vrata.

Foto: fiatsrbija.rs

Ali i SUV sa najmodernijom tehnologijom i klasičnim 500 dizajnom FIAT 500X.

Foto: fiatsrbija.rs

Možete videti i  teretni automobil sa 4 sedišta FIAT 500L VAN. „Budite izvrsni u svom poslu!“, slogan je koji prati ovaj automobil.

Foto: fiatsrbija.rs

Pod sloganom „Očekujte više za Vaš posao!“, predstaviće se i najjeftinije teretno vozilo FIAT PANDA VAN.

Foto: fiatsrbija.rs

Najači PIK UP FIAT DOBLO MAXI koji ima nosivost od jedne tone. „Najbolje za vaš posao!“, poručuju iz ove kompanije.

Mali Jeep SUV je odličan izbor kada idete van grada zahvaljujući njegovim manevarskim sposobnostima ili za otkrivanje novih puteva zahvajujući njegovim off-road karakteristikama. Ovaj najprodavaniji model brenda Jeep može se kupiti po ceni već od 14.990 eura.

„Sa svetom koji treba istražiti i avanturama koje treba doživeti, želite vozilo koje je sposobno za sve. JEEP RENEGADE ima sve što želite i ništa što neželite.A vantura dolazi, pripremite se!“

Sve posetioce Sajma očekuju posebne pogodnosti za vozila sa lagera očekuju, poručuju auto-moto kuće.

Sajam automobila u Nišu otvara vrata hale Čarir u petak 05. oktobra i trajaće do nedelje 07. oktobra.

Radno vreme Sajma je od 10 do 20 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com