Društvo

Humanitarna SVIRKA u Nišu „Elektrikom za Stefana“

U utorak, 29. novembra sa početkom od 12h u Obrenovićevoj ulici muzičar Ivan Vukadinović će svirati Nišlijama kako bi prikupio donacije za lečenje dvoipogodišnjeg Stefana Miladinovića koji se bori protiv malignog tumora mekih tkiva.

borba-za-stefana

„Sa gitaristom Ivanom Vukadinovićem sam se dogovorila da pozove još muzičara i da zajedno organizujemo prikupljanje novca  za lečenje malog Stefana. Mladi za mlade“, kaže Nišljka Marina Adamović, pesnikinja i humanista koja, iako boluje od multiple skleroze, svakodnevno u invalidskim kolicima u Obrenovićevoj sakuplja donacije za one kojima je pomoć potrebna.

Inače, muzičar Ivan Vukadinović često svira rok i bluz na centralnim gradskim ulicama širom Srbije, a ovog puta će svirati za malog Stefana. Apsolvent je automatike na niškom Elektronskom fakultetu, a muzikom je počeo da se bavi od svoje 15 godine. Član je autorskog benda Dexter.

Roditelje malog Stefana možete kontaktirati putem email-a: miladinovic.serbia@gmail.com

Svi koji žele da pomognu malom Stefanu, kojem je potrebno lečenje u inostranstvu, mogu to uraditi i uplatama na sledeće namenske račune za prikupljanje humanitarne pomoći:

Dinarski račun: 160-5410200060646-25

Devizni račun za uplate iz inostranstva:

IBAN RS35 1605 4302 0087 4601 35

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BANCA INTESA AD BEOGRAD

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com