Ekonomija

Hjundai Tucson, automobil koji se najviše dopao većniku Mihajlu Zdravkoviću

Novi Hjundai Tucson automobil je koji se najviše dopao gradskom većniku Mihajlu Zdravkoviću na Sajmu automobila u Nišu.

Zašto je izbor pao baš na ovaj model?

“Odnos cene i kvaliteta je dobar. Sviđa mi se jer je terenski auto, poput džipa. Unutra je lepo opremljen i ima dosta prostora”, predsnosti su koje je istakao Zdravković.

Ovaj automobil nije sličan onom koji već vozi Mihajlo Zdravković. On trenutno vozi putnički BMW. Da li će se u njegovom vlasništvu naći i novi Tucson?

“Ne još uvek je moj postojeći automobil dobar tako da ga neću menjati”, rekao je Zdravković.

Predstavnici City Marketing Centra su u toku avgusta ove godine, bili na razgovoru kod gradonačelnika Niša Darka Bulatovića u niškoj Gradskoj kući gde su izneli problem stare i loše podloge u hali.

Tada je organizatoru sajma obećano da će Grad Niš nabaviti novi pod. Novi sajamski pod već je postavljen i on neće biti upotrebljen samo za ovogodišnji Sajam automobila već i za sve naredne koji se održavaju u Hali “Čair”. Nabavka poda zasluga je i većnika Zdravkovića koji je podržao čitavu priču oko pomoći dugogodišnjem organizatoru Sajma automobila.

Niški Auto Moto Fest otvoren je do nedelje 8. oktobra, radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaznica čija cena nije promenjena već pet godina, košta 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com