Kultura

HIT KOMEDIJA: Od A do DA

Nakon što je premijerno izvedena u KULT-u u Beogradu, 24. februara, urnebesna komedija “Od A do Da”, dolazi i u Niš. U predstavi glume Marijana Mićić i Bojan Perić, a biće odigrana u Domu vojske, 10. aprila od 20 sati.

Komediju koja je urađena “po motivima iz života” režirala je Isidora Goncić, kostime je uradila Vladislava Joldžić, a adaptaciju Kristina Radenković.

Ona je srela njega. On je ugledao nju. Pomislila je “možda je on pravi?”. On je pomislio da je ona…ne, ne…nije ovo još jedna obična priča o ženi i muškarcu. Ovo je priča o ljubavi i svemu kroz šta ljubav prolazi od prvog susret “A” do sudbonosnog “DA”.

Komedija “Od A do DA”, prati razvoj ljubavne veze kroz situacije ovde, danas, sada. I dok se glavna zbivanja događaju u neizgovorenim trenucima, između dijaloga, žena i muškarac prolaze kroz krize, sumnje, uspone, padove, komične životne situacije, vrteći se u neprekidnom krugu nesigurnosti i želje za nečim boljim.

Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti na tel 065 / 522-13-72, ili na biletarnici Doma vojske u periodu od 11 do 19 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com