Kultura

“Hipi dolina” oduševila publiku na Filmskim (VIDEO)

Ovogodišnje zatvaranje Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma u Nišu prošlo je u znaku velike premijer niške priče o Hipi dolini. Ovo je četvrti film produkcijske kuće City Marketing Centar koji zatvara Filmske susrete, na šta je ova kuća veoma ponosna.

Pred punom letnjom pozornicom poklonila se niška ekipa koja je stvarala ovaj dokumentarni film, koji nosi pregrš emocija. Priču su dočarali Dragan Ara Aranđelović, disk džokeji Miki Lazić i Bane Miljković, Vladimir Vanja Stanojević, Dubravka Katić, sociolog Đokica Jovanović a tu su bile i mlađe snage Aleksandar Mihailović, Nikola Mihailović, Nina Aritonović i Mladen Dragutinović.

U publici je vidno bilo više sredovečnih Nišlija koji su gromoglasnim aplauzom pozdravili aktere filma, njihove komšije i prijatelje.

Foto: Niske Vesti

Dokumentarno-igrani film „Hipi dolina – Ceo svet u jednoj dolini“ je naša gradska priča kažu svi oni koji su u sat vremena pokušali da dočaraju to vreme, kroz događaje koji su njima promenili život.

Film je režirao Boban Rajković po scenariju Vladimira Ristića, a producirao Citi Marketing Centar iz Niša na čelu sa producentom Oliverom Paunovićem.

“Prezadovoljan sam reakcijom Nišlija koji su sinoć videli film. U publici smo primetili brojne sredovečne Nišlije koji su uz osmeh gledali svaki minut našeg dokumentarca. Mnogi su nam prišli i čestitali a mi smo upravo to hteli, da probudimo sećanja i Hipi dolinu smestimo u nezaborav”, rekao je Oliver Paunović, producent filma.

Nišlije će potpuno besplatno moći da ovaj film kao i film o Lutajućim srcima vide 2. septembra od 20:00 na amfiteatru na keju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com