Promo vesti

Tu gde je UŽITAK zagarantovan – Grizendorf!

Novi Fast food restoran “Grizendorf” nudi sve ono što predstavlja kvalitet. Svežina namirnica više nije obaveza ovih majstora kuhinje već zadovoljstvo  jer svako jelo odiše svežinom.

“Odlazak na pijacu za nas nije nabavka već svakodnevni ritual koji rado obavljamo, znajući da naše mušterije veoma cene to što za njih sa pijace donesemo jer je ono najbolje”, kažu u Gruzendorfu.

Kazu da prosečan kuvar sa najkvalitetnijim namirnicama može da napravi vrhunsko jelo, naši kuvari to čine svakodnevno na radost naših konzumenata spravljajući mala umetnička dela koja boje dan.

Danas se brzo živi i baš tom načinu života prilagođena je hrana koja je u ponudi “Grizendorfa” a koja može energetski da zadovolji i one najprobirljivije.

Za dobar BURGER bitno je da postoji kvalitetno juneće meso i sveža lepinja, ostalo je stvar mašte, kažu majstori ovog restorana. Nepresušan je izvor kreacija, dodaju i pažljivo najavljuju novitete u ponudi.

PICA za kuvare “Grizendorfa” znači ljubav prema testu, to pokazuju u svakom komadu ovog specijaliteta u kome svakodnevno uživaju mnogi. Jer svako ko je jednom probao, postao je rado viđen gost ovog restorana.

Tu su još OBROK SALATE, SENDVIČI, POMFRIT I PALAČINKE.

Moguća je dostava hrane na kućnu adresu, a od nedavno je uvedeno ONLINE NARUCIVANJE opširnije na sajtu www.grizendorf.com ili facebook stranici.

Adresa: Knjazevačka 158A (ugao Knjaževačke i Bulevara Medijana)

Tel. 018/574-222

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com