Kultura

GRATIS KARTA: Gledajte dve predstave, a platite jednu

Niške Vesti vas ponovo nagrađuju. Ko kupi kartu za hit predstavu “Frenki i Džoni”, dobiće gratis kartu za urnebesnu komediju koja ni jednog Nišliju nije ostavila ravnodušnim “The Party”.

Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u četvrtak i petak 10. i 11. maja u periodu od 8 do 16 časova.

Predstava „The Party“  ponovo je na repertoaru niškog Narodnog pozorišta 13. maja. Početak predstave zakazan je za 20 časova, a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza.

Romantična komedija „Frenki i Džoni“, po tekstu američkog dramskog pisca Terensa Meknelija, a u režiji Tee Puharić, biće premijerno izvedena 23. maja u sali Doma vojske u Nišu. U ovoj duo drami uloge tumače Sloboda Mićalović Ćetković i Igor Đorđević, a glas radijskog spikera poveren je voditelju Darku Kocjanu.

Glavni junaci su dvoje usamljenih sredovečnih ljudi – nesigurna konobarica Frenki i kuvar Džoni, koji je upravo izašao iz zatvora. Pre dve i po decenije je snimljen i istoimeni film sa Mišel Fajfer i Al Paćinom u glavnim ulogama, koji je preko noći postao hit.

Akcija važi samo ukoliko kartu kupite u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2).

Cena karte je 600 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com