Društvo

Grad Niš prodaje 15 nekretnina, “Higija” vredi više od milion evra

Među  nekretninama je  i lokal u centru grada, apoteka “Higija”,  čija početna cena iznosi više od milion evra, a javno nadmetanje zakazano je za 25. april. Oglas za prodaju dve zgrade, tri stana i deset lokala raspisan je po nalogu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, a završava se u čevrtak, 20. aprila.

Od deset lokala koji se prodaju, devet se nalazi u Obrenovićevoj,  a među njima je i lokal u kome se nalazil apoteka „Higija“. Taj lokal je najskuplja nekretnina koju grad prodaje jer početna cena za 140 kvadrata iznosi nešto više od milion evra, prenosi agencija Beta.

Ostali lokali u Obrenovićevoj ulici prodaju se po početnoj ceni od 112.000 evra do 247.000 evra, osim lokala veličine tri kvadrata, čija je početna cena oko osam i po hiljada evra.

Na prodaju su i dve porodične stambene zgrade, a početna cena iznosi 62.000  i 36.000 evra. Početna cena tri stana veličine od 25 do 64 kvadrata koji se nalaze u Sremskoj i ulicama Vožda Karađjorđa i Branka Krsmanovića iznosi 18.000 evra, 5.700 evra i 6.200 evra.

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, kazao je da su mnogi od tih lokala u lošem stanju, te  da grad nema para za njihovu rekonstrukciju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com