Hronika

Goreo još jedan automobil u Nišu (FOTO)

Još jedan automobil goreo je noćas u Nišu. Prema rečima očevidaca izgoreo je automobil u Pribojskoj ulici u naselju Donji Komren. Kažu vlasnik automobila nije javna ličnost, niti vršioc javnih funkcija.

Foto: Niške Vesti

Sumnja se da je automobil čiji je vlasnik M.M. (27) namerno zapaljen. Navodno je auto poliven benzinom dok je bio parkiran ispred kuće i to na dan njegove krsne slave.

U niškoj policiji potvdili su Niškim Vestima da je došlo do požara na automobilu “Audi A6” niških registarskih oznaka jutros u 3,30h. Dodaju da je požar brzo ugašen, a o događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Foto: Niške Vesti

Intenzivan rad policije je u toku, tako da će uzrok požara biti poznat nakon uvrđivanja svih okolnosti.

U protekla dva meseca u Nišu je u podmetnutim požarima izgorelo osam vozila.

Podsetimo, u septembru je nepoznata osoba zapalila službeni auto načelnika Kriminalističke policije iz Niša Dejana Utvića a 15. novembra oko 4.30 časova upaljen je “mercedes” policajca Dejana Jovanovića koji radi u Aleksincu. Posle toga sledi serija paljevina – 16.novembra buknula je “Škoda felicija” zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura a tri dana kasnije i “mercedes” direktora tržnice Gorana Đorđevića.

Tog 19.novembra u naselju Durlan, goreo je auto jedne Nišlijke a 4.decembra na Trošarini vatra je progutala automobile još dvoje Nišlija, koji takođe nisu javne ličnosti. Situacija je kulminirala 17.decembra paljenjem službenog automobile zamenika tadašnjeg načelnika niške policje Zorana Bogdanovića “folksvagen pasat”.

Za sada javnost nije obaveštena o rezultatima istrage ovih slučajeva, a posledica nerešenih slučajeva je smena načelnika niške policije Ninoslava Mitića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com