Društvo

GO Medijana poziva penzionere sa svoje teritorije da se prijave za letovanje u Grčkoj

Gradska opština Medijana organizuje letovanje za 200 penzionera u periodu od 27. maja  do  06. juna 2017. godine  na grčkom ostrvu Evia u mestu Pefki.  Od onih koji su se prijavljivali preko  udruženja, 120 penzionera je ispunilo uslove, a zbog velikog interesovanja starijih sugrađana  koji nisu članovi ni jednog udruženja , 80 penzionera koji se prvi prijave, a zadovoljavaju kriterijume , poći će na letovanje u organizaciji opštine.

Gradska opština Medijana poziva penzionere sa svoje teritorije sa penzijom do 23 700 dinara  da se prijave za poklon letovanje u Grčkoj.

Ova Opština plaća troškove smeštaja i puta, dok aranžmanom nije predviđena ishrana.

Prijavljivanje počinje u ponedeljak 15.05.2017. godine u GO Medijana u periodu od 8.00 do 15.00 sati i traje do popune mesta, a najkasnije do 19.05.2017.godine.

Ko ima pravo na besplatno letovanje

Pravo na besplatno letovanje imaju  penzioneri sa pebivalištem  na teritoriji  GO Medijana  i maksimalnom penzijom od  23.700 dinara mesečno  što se dokazuje  fotokopijama zadnja dva penziona čeka.

Penzioneri ne mogu biti korisnici inostranih penzija u bilo kom delu, vlasnici preduzetničkih radnji, preduzeća, ili na bilo koji način radno angažovani po bilo kom osnovu.

Penzioneri moraju da poseduju putnu ispravu-pasoš sa važnošću minimum do marta 2018. godine, moraju da plate cenu trajekta od 5 eura kao i da imaju plaćeno putno osiguranje kod neke od osiguravajućih kuća za period boravka na letovanju

Pored fotokopije  zadnja dva penziona čeka, čime se dokazuje visina penzije, potrebno je doneti i kopiju lične karte i pasoša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com