Sport

Fudbalerke Radničkog šampionke Regiona Istočne Srbije

Sezona za pamćenje je iza članova Ženskog fudbalskog kluba “Radnički”, koji su na najbolji mogući način priveli kraju minulu sezonu. One su takmičarsku sezonu 2017/2018. u Razvojnoj ligi završile na prvom mestu.

ŽFK Radnički, iako formiran pre nešto manje od 3 godine, krupnim koracima grabi ka višim rangovima, a do sada im se na tom putu uvek isprečio baraž.

Iako je ove godine baraž ukinut, uspele su fudbalerke Radničkog da dokažu da su s pravom tu gde jesu i da rezultati postizani u prethodnom periodu nikako nisu slučajnost. One na svom kontu imaju impozantnu brojku od 127 postignutih golova, uz samo 11 primljenih.

Osim toga u redovima ovog kluba igraju i reprezentativke u svim selekcijama. Da bi nastavile sa ovim uspesima za ponos Nišlija, fudbalerkama će sada trebati i veća finansijska sredstva da bi se pokrili troškovi takmičenja u višem rangu. Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com