Promo vesti

Filmska zima u bioskopu Cineplexx Niš uveliko traje

Provedite praznike i hladne, zimske dane u toplim salama bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku uz najaktuelnije filmove. Budite deo specijalnih događaja i premijera u najmodernijem bioskopu u gradu i podelite sa voljenim osobama magiju gledanja sedme umetnosti na velikom platnu.

Od prvog dana prikazivanja, dugoiščekivani nastavak „Star Wars: Poslednji Džedaji“ u potpunosti dominira bioskopskim blagajnama i predstavlja naslov koji obavezno treba pogledati u bioskopu. Na premijeri Stormtruperi kao i kostimirani glavni junaci filma preplavili su bioskop Cineplexx Niš, a karta više traži se na svakoj projekciji.

https://youtu.be/QrcdWGZEq00;

Maštate da po hladnom vremenu među prvima obiđete džunglu i osetite pravi „Džumandži“ doživljaj? Onda ne smete propustiti ovu uzbudljivu porodičnu avanturu koja nam na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš stiže u četvrtak, 28. decembra.

https://youtu.be/VzgQaK2q1qw;

Najmlađi posetioci bioskopa, ali sa njima i oni malo stariji, uveliko mogu da uživaju u pustolovinama neodoljivog bika „Ferdinanda“ i novogodišnjim dečijim filmovima „Deda Mraz i kompanija“ i „Meda Pedington 2“.

https://youtu.be/KuRAhgCov-A;

Najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje dolazi nam iz Dizni i Piksar univerzuma ovog četvrta, 28. decembra u filmu „Koko“. Saznajte kakvi će se to misteriozni događaji naći na putu glavnom junaku Migelu koji pokušava da ostvari svoj san i postane velika muzička zvezda.

https://youtu.be/XPYpAOMzArw;

Sve mališane očekuje prava novogodišnja zabava u bioskopu Cineplexx Niš za vikend 30 i 31. decembra od 12 do 14 časova uz poklone, animacije i nezaobilazno fotografisanje sa Deda Mrazom.

Dođite da se družimo i ispratimo staru, a dočekamo Novu godinu na najlepši način i ponesite uspomenu iz omiljenog bioskopa u gradu! Čekamo vas!

Sve ljubitelje mjuzikla na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš, pretprmijerno već očekuje fantastični Hju Džekmen u filmu „Veličanstveni šoumen“, smeloj i originalnoj priči koja slavi rođenje šoubiznisa. Film će se na redovnom repertoaru naći od četvrtka, 28. decembra.

https://youtu.be/2Q7tFoZYTjE;

Ukoliko ste ljubitelj priča o ruskom herojstvu, ne propustite da pogledate film „Legenda o kolovratu“, koji će se na repertoaru naći od 4. januara. Najmodernija tehnologija, najnoviji specijalni efekti sa kojima se radilo na ovom filmu, dočaravaju scene borbe na jedinstven način na velikom platnu. Ne smete propustiti da pogledate film kome predviđaju epski uspeh i koji preti da postane najgledaniji film ruske kinematografije.

https://youtu.be/fvk4vr1Dg2c;

Finalni nastavak zasnovan na svetskom bestseleru „Pedeset nijansi“, na velikom platnu bioskopa Cineplexx Niš biće premijerno prikazan 7. februara u 20 časova. Dakota Džonson i Džejmi Dornan vraćaju se kao Anastasija Stil i Kristijan Grej u filmu „Pedeset nijansi: Oslobođeni“. Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa. Budite među prvima koji će saznati šta sve čeka Anastasiju i Kristijana na putu ka srećnom zajedničkom životu.

https://youtu.be/dn4yuUoShDo;

O aktuelnim i predstojećem filmskim naslovima, kao i o svim pogodnostima u bioskopu Cineplexx Niš, možete se informisati i putem sajta:

www.cineplexx.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com