Kultura

Evo zašto treba da pogledate predstavu “The Party”! (VIDEO)

Urnebesna komedija pod nazivom „The Party“ 17. marta biće na repertoaru niškog Narodnog pozorišta. Ova hit predstava nasmejaće do suza svakog ko se u subotu nađe u publici. Početak je zakazan za 20 časova, a karata je ostalo još malo.

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. U video materijalu ispod ovog teksta upravo se nalazi razlog zašto ovu predstavu ne smete propustiti i samo jedan deo onoga što vas očekuje u subotu u našem gradu.

Radnja predstave se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

Čitava predstava protkana je urenebesnim detaljima i situacijama zaduženim da drže pažnju svih gledalaca, koji se sigurno neće pokajati što su odgledali ovaj komad.

Na propustite priliku da se odmorite od svakodnevnih obaveza i problema, uživajući u predstavi koja će vas zabaviti i nasmejati do suza. Poklonite sebi i vama dragim osobama veče puno smeha i uživanja.

Karata je ostalo još malo, a one se mogu pronaći na biletarnici Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj 2 ili u City Cafe-u u parku Svetog Save po ceni od 500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com