Hronika

Epilog svađe – nožem u grudi usred bela dana

Mladić star dvadesetjednu godinu P.P. uboden je nožem u grudi, a zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva u pokušaju uhapšen je devetnaestogodišnji D.S. Krvavi obračun dogodio se juče oko 16 sati u ulici Branka Radičevića, potvrdili su iz niške Policijske uprave.

“Osumnjičeni se tereti da je juče u popodnevnim satima, nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo povrede u glavu i grudi dvadesetjednogodišnjem muškarcu iz Niša. Povređeni muškarac je zbrinut u niškom kliničkom centru, a D. S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu”, saopštila je niška policija.

Po nezvaničnim informacijama mladići su od ranije bili u sukobu, a slučajni susret je samo podigao tenziju među njima. D.S. je izvadio nož i prvo ga tom rukom u kojoj je bio nož udario u glavu, a kada je P.P. pao, zario mu je nož u desnu stranu grudi, nezvanične su informacije.

Sticajem srećnih okolnosti, sečivo je udarilo u rebro i nije došlo do razaranja mekih tkiva što je žrtvu moglo koštati života.

Ubodeni mladić P.P. zadržan je na lečenju, a napadaču D.S. određeno je zadržavenje do 48 sati nakon čega će biti predat Višem tužilaštvu u Nišu.

Ovo je drugo potezanje noža u raspravama među mladićima poslednjih nekoliko dana u Nišu. Prethodno se desilo u Svetosavskoj ulici 17. marta, kada je dvadesetdvogodišnji mladić zadobio lakše telesne povrede.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com