Sport

Epilog slučaja “Subotica”: Uhapšen sudija Obradović

Priča o fudbalskom sudiji koji je svirao nepostojeći penal, ali i doneo više spornih odluka u meču između Radničkog i Spartaka dobila je danas svoj epilog. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili Srđana Obradovića.

Kako se navodi u saopštenju, Obradović je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

“On se sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između FK Spartak i FK Radnički, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim i tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu”, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza zatražio je od sudijske komisije da se Obradović kazni i skine sa liste arbitara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com