Kultura

Eliza i Zaleđeni Hans u niškom Domu vojske

Dečija predstava Favi teatra “Eliza i Zaleđeni Hans”, rađena po motivima crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo” gostuje u Nišu.

U nedelju 3. decembra od 12 sati u niškom Domu vojske gostuje predstava za naše najmlađe sugrađane. Ulaznice po ceni od 300 dinara, mogu se kupiti na blagajni Doma vojske svakoga dana od 11 do 19 sati ili se mogu rezervisati na broj 062-321204.

Radnja predstave se odvija u gradu Arendelu. Elza princeza Arendela poseduje posebne natprirodne moći da sve što poželi pretvori u sneg. Njena mlađa sestra, princeza Ana neustrašivi optimista je tužna i želi na svaki način da pomogne sestri da prokletstvo prestane i da Elza konačno može da skine rukavice. Elza je svojim ledenim čarima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban, i po svaku cenu želi za ženu princezu Anu. Kristof prodavac leda se takođe bori da osvoji Anino srce i u tome uspeva. Urnebesno smešni sneško Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmejati do suza. Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, glavne su poruke deci, koje ova predstava ostavlja za sobom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com