Kultura

EKSKLUZIVNO: Niš pre Beograda! Brodvej u Čairu!

Srpska premijera jednog od najpopularnijih mjuzikala sa njujorškog Brodveja 18. decembra biće održana u Nišu.

Reč je o mjuziklu Pepeljuga, scenskom spektaklu kakav do sada nije viđen na domaćim scenama. U ovom licencnom izdanju brodvejskog hita igraju dobro poznate zvezde od kojih se neki prvi put oprobavaju u glumačkom poslu.
Princezu i princa igraju Sara Jovanović i mladi reper Marko Mandić, a osim njih u ekipi su i Anja Mandić, Ana Grubin, Marijana Mićić, Saša Joksimović i Zoran Pajić.
Publika u Čairu videće na sceni više od 30 ljudi sa 120 originalnih i senzacionalnih kostima, a tu su i igrači kojima je koreografije pripremio poznati beogradski koreograf Milan Gromilić.
„Odlučili smo da okrenemo stvari, ne mora baš sve da krene iz Beograda. Zato krećemo iz Niša i tu ćemo prvi put izaći na scenu sa prvom predstavom u našoj produkciji. A mnogo iznenađenja spremamo za sledeću godinu.“ kaže direktorka marketinga produkcijske kuće Emotion Aleksandra Stefanov.
Dakle, srpsku premijeru brodvejska Pepeljuga imaće u Čairu. 18. decembra od 17h sati. Karte su u prodaji na dobro poznatim prodajnim mestima Eventima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com