Kultura

Ekskluzivna iznenađenja za gledaoce filma „Kingsman: Zlatni krug“ u bioskopu Cineplexx Niš

Pogledaj nastavak o tajnoj špijunskoj organizaciji „Kingsman: Zlatni krug“ i preuzmi svoj poklon.

Da li si na strani Statesmana ili Kingsmana? Novi nastavak o tajnoj špijunskoj organizaciji Kingsman, „Kingsman: Zlatni krug” dolazi nam u bioskop Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku već od četvrtka 21. septembra, a mi smo za sve fanove tajne službe pripremili specijalno iznenađenje.

Odgledaj film u među prvima,  a bioskop Cineplexx Niš će nagraditi najvernije goste ekskluzivnim poklonom (pokloni će se deliti do isteka zaliha) sa motivima  iz filma. Uživaj gledajući svoje junake u najnovijem nastavku i ne propusti priliku da na trenutak budeš deo tajne špijunske organizacije Kingsman.

U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom „Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Glavne uloge u filmu tumače Teron Edžerton i Kolin Firt, a pridružuje im se Džulijen Mur, Čening Tatum, Hale Beri, Džef Bridžis, Vini Džons i Elton Džon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com