Hronika

Dvojica pripadnika Vojne policije poginula na auto-putu Beograd-Niš

Dvojica pripadnika Vojne policije poginula su na auto-putu Beograd–Niš kod Aleksinca, kada je na njih naleteo kamion sa prikolicom. Vojnici su se nalazili u zaustavnoj traci pored propisno označenog vojnog vozila, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

U udesu su poginula  dvojica pripadnika 3. bataljona Vojne policije, kapetan Vladan Jovanović, star 32 godine iz Pirota i mlađi vodnik Srđan Stevanović, star 43 godine iz Prokuplja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Saobraćajna nesreća dogodila se na auto-putu Beograd–Niš kod Aleksinca, u sredu u 22.45. Kamion sa prikolicom, beogradskih registarskih oznaka, naleteo je na pripadnike vojske koji su se nalazili pored svog vozila, u zaustavnoj traci.

“Vozila su bila propisno označena, u njima je bilo 14 pripadnika 3. bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu. Ostali pripadnici vojske su nepovređeni, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U policiji navode da je kamionom je upravljao muškarac iz Kosjerića, star 29 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com