Sport

Dvojica Nišlija u novom Upravnom odboru Košarkaškog saveza Srbije

U novom Upravnom odboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS) su i Nišlije Uroš Parlić i Dušan Projović, a novi predsednik saveza je proslavljeni košarkaš Predrag Danilović. On je na ovu funkciju izabran jednoglasno, rekao je za Niške Vesti Uroš Parlić.

Nakon uspešno sprovedenog predizbornog kandidovanja, svi delegati Skupštine glasali su za jedinstvenog kandidata, Predraga Sašu Danilovića.  Danilović je jednoglasno dobio poverenje svih 27 prisutnih delegata, a glasanje je bilo anonimno.

“Njegov novi tim potpredsednika je ostao skoro isti, osim Andrije Kleuta koji odlazi sa bivšim predsednikom Đilasom, a novo ime je Bojan Radun koji će biti zadužen za marketing i finansije,” kazao je za Niške Vesti Uroš Parlić.

Dušan Projović je potpredsednik KSS koji je zadužen za takmičenja. Predsednik Košarkaškog regiona Istočne Srbije iz Niša, Uroš Parlić, je član Upravnog odbora sa mandatom do 2018. godine.

“Dva člana iz Niša nalaze se u visokim upravljačkim telima KSS- a koji je prema rezultatima najuspešniji sportski savez u Srbiji , daju nadu da će košarci na jugoistoku Srbije biti posvećena veća pažnja i da se nakon mnogih vrhunskih i grača koji potiču sa ovih prostora mogu očekivati novi talenti,” dodao je Parlić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com