Sport

DUBL danas brani boje Srbije

Na programu prvog kola Dejvis kupa koji se igra u Nišu danas je dubl meč u kojem se sastaju Nenad Zimonjić i Viktor Troicki protiv Andreja Kuznjecova i Konstantina Kravčuka, dok u nedelju Đoković igra protiv Hačanova, a Troicki će odmeriti snage sa mladim Medvedevim.

Kombinacija dubla može da bude i drugačija jer je dozvoljeno da sat vremena pred odigravanje meča, bude saopšten drugačiji konačan sastav. Meč dublova zakazan je za 16 sati, i sve opcije su i dalje u igri.

Lajović i Zimonjić su sinoć, nakon završenog prvog takmičarskog dana, trenirali nekih 15 minuta u niškoj hali “Čair”, što najavljuje moguću kombinaciju za današnji meč.

Teniska reprezentacija Srbije povela je u Nišu sinoć protiv selekcije Rusije sa 2:0. Prvi poen Srbiji obezbedio je Viktor Troicki savladavši Karena Hačanova posle velike borbe u pet setova, na kraju 2:3. Danil Medvedev predao je meč Novaku Đokoviću pri rezultatu 1:2.

Novak Đoković kao i Viktor Troicki zahvalili su se niškoj publici na velikoj podršci koju su dobili sa tribina.

U publici političari, fukcioneri, javne ličnosti ali i glumci.

Hala Čair u nekoliko navrata bila je “praznjikava” što nije bio slučaj kada je bio održan javni trening, spekuliše se o tome ko su ljudi koji nisu došli na mečeve, jer je već opšte poznata situacija da je karata  bilo u slobodnoj prodaji malo i vrlo kratko.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com