PolitikaRegion

DSS u Gadžinom Hanu ostao bez članova. Kompletan odbor prešao u SNS

Kompletan Opštinski odbor DSS Gadžin han, sa oko 340 članova prešao je u Srpsku naprednu stranku.

Ovu odluku, sada već bivši član Izvršnog i Glavnog odbora DSS-a i predsednik Opštinskog odbora te stranke u Gadžinom Hanu Dragan Mijalković, obrazložio je time da su zadovoljni zalaganjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji čini posebno za stanovnike pet okruga južne Srbije.

“Odluku smo doneli jednoglasno tako da smo od danas sve svoje kapacitete pridružili Srpskoj naprednoj stranci. Svesni činjenice da Zaplanje odumire, želimo da ovako ujedinjeni damo šansu svima koji žele da nam pomognu u tome da našu decu zadržimo u kraju”, istakao je Mijalković na konferenciji za novinare.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Gadžin Han Goran Stoiljković kaže da ojačani kolegama iz DSS sada kreću u jedan važan zadatak, a to je zapošljavanje ljudi. Kao drugi zadatak na kojem će raditi navodi jeftiniji prevoz.

“Želimo da pomognemo našem Zaplanju da što pre oživi, da spremni dočekamo invenstitore sa kojima predsednik Aleksandar Vučić pregovara i da mlade ljude, čiji su se roditelji odselili iz ovog kraja podstaknemo i podržimo da obnove svoja domaćinstva i pomognu nam u ostvarivanju ovog, za državu veoma važnog zadatka”, naglasio je Stoiljković.

On je podsetio da im je predsednik Vučić obećao fabriku sa 150 radnih mesta, opština će sa druge strane sa Jugotexstom otvoriti još jedan pogon za 40 radnika

DSS je u Gadžinom Hanu u vlasti i ima 4 odbornika, 2 većnika, pomoćnika predsednika opštine, direktora Doma zdravlja, predsednika Nadzornog odbora u Direkciji za izgradnju i komunalne delatnosti i predsednika UO u Narodnoj biblioteci. U ovoj opštini osim DSS-a u vlasti sa Naprednjacima je još i Socijalistička partija Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com