Društvo

Drugo mesto za GO Medijana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Gradska opština Medijana osvojila je drugo mesto u kategoriji velikih opština u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ NALED-a i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, iz kojeg je ovo saopštenje i stiglo na adresu opštine.

Pravo učešća u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imali su svi gradovi, gradske opštine i opštine na teritoriji Republike Srbije, a rang liste napravljene su na osnovu broja poslatih računa i slipova po stanovniku.

Građani Gradske opštine Medijana pokazali su izuzetnu savesnost i predanost u borbi protiv sive ekonomije, pa se zahvaljujući tome Gradska opština Medijana našla na drugom mestu u kategoriji velikih opština u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Bolji od Medijane bili su Vranjanci, dok je treće mesto zauzela Kikinda.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić zahvaljuje građanima najveće niške opštine na odlučnoj borbi protiv sive ekonomije i pokazanoj društvenoj odgovornosti.

“Medijanci su pokazali da su najbolji”, kaže Kocić i dodaje da će novac biti iskorišćen u skladu sa pravilima organizatora nagradne igre, odnosno Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, ali i u skladu sa željama i potrebama stanovnika opštine.

Sredstva moraju biti namenjena za opremanje i obnovu škola, bolnica, vrtića, trgova i drugih objekata od javnog značaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com