Sport

Dragan Antić: Imamo bolji tim od Vojvodine

Iz tabora Radničkog još na startu takmičenja u plej-of fazi najavili su “sedam finala” koja ih očekuju na putu do željene Evrope. Stigli su do petog, gde ih očekuje duel sa Vojvodinom, najgore plasiranom ekipom gornjeg dela tabele.

Radnički se sjajnom igrom u prošlom kolu i pobedom protiv Voždovca vratio na 4. poziciju, onu koja mu, u zavisnosti od ishoda Kupa Srbije, delimično garantuje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na red je došao duel sa Vojvodinom, a u minuloj sezoni ova dva tima su dva puta podelila bodove.

Ovog puta iz tabora Nišlija najavljuju pobedu.

“Očekuje nas teška utakmica protiv veoma dobrog rivala. Znamo koliko vrede i šta znaju, ali ubeđen sam da mi možemo da ih pobedimo jer imamo bolji tim. Trenutno smo u dobroj formi, pokazali smo to protiv Partizana i pored poraza koji smo pretrpeli, ali i protiv Voždovca gde smo odigrali jednu odličnu utakmicu.” kaže šef struke Dragan Antić i dodaje da je forma u uzlaznoj putanji i da očekuje sve tri pobede do kraja prvenstva.

Sa njim su se složili Aleksandar Stanisavljević i Andrija Mijailović koji su dodali da treba nastaviti u istom ritmu kao protiv Voždovca i pozvali navijače da dođu u što većem broju.

Što se igračkog kadra tiče promena u sastavu neće biti osim one na golu, jer po dogovoru Šaranov i Živković naizmenično brane na po 2 utakmice, tako da će šansu sada dobiti Bojan Šaranov.

Specijalizovani sportski portal HotSport.rs nedavno je pisao o postojanju mogućnosti da “večiti rivali” do kraja sezone ne istrče na teren u punom sastavu, zbog već odlučenog pitanja šampiona i sigurnog učesnika evro kvalifikacija, te je trener Antić iskoristio priliku da apeluje na Crvenu zvezdu i Partizan da do kraja odigraju fer i korektno, sa prvim timom, i time ne daju veće šanse onima koji se takođe bore za Evropu a duele sa večitima igraju u preostala 3 kola.

Meč na Čairu između Radničkog i Vojvodine biće odigran u subotu, 6. maja sa početkom u 18 časova uz BESPLATAN ULAZ!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com