Društvo

Dodelom nagrada najboljima završeni “Borini dani”

“Borini dani”, manifestacija koju Gimnazija Bora Stanković u Nišu organizuje petnaesti put zaredom, su završeni, a gimnazijalci kažu da je ovo možda i jedna od najuspešnijih “Borinih nedelja”. Osim što su imali priliku da pokažu svoje talente i kreativnost na delu, imali su, navode, i više vremena za druženje i upoznavanje.

Ovogodišnji “Borini dani” otvoreni su pozorišnom predstavom “Defekto”, a zatim su se događaji svakodnevno nizali.. Igre bez granica, sportske aktivnosti, izložbe učeničkih radova, dan posvećen programiranju, takmičenja u pevanju i kuvanju…

Gimnazijalci ove škole su, kažu, oduševljeni čitavom organizacijom, a i time što su imali priliku da se pokažu u najboljem svetlu

Ovo je jedan od razloga zašto deca upisuju “Boru”. Lepo je što i dalje postoji i održava se, ovo nas zbližava… Dolaze učenici iz drugih škola i gimnazija.. Nama, učenicima, stvarno prijaju svi događaji i aktivnosti koje imamo“, navodi Jovan Perišić, učenik III godine.

Atosfera u školi je, kažu gimnazijalci, posebna tokom “Borine nedelje”.

“Svi su veseli, svi su na nekim aktivnostima… Pevaju, glume, uživaju… Vrlo su važni, to je obeležje naše gimnazije, ponosimo se njima“, objašnjava Nadica Popović, učenica III godine.

“Borini dani”, jesu simbol ove niške gimnazije, a često su i najlepša uspomena iz gimnazijskih dana.

” “Borini dani” su idealna prilika da učenici pokažu sve ono što se u školi radi, ali tako da do izražaja dođe  njihova inovativnost i kreativnost. “Borini dani” jesu posvećeni učenicima, a upravo je to ono što deca iz Gimnazije ponesu kao jedno od najlepših sećanja”, navodi Ljiljana Zlatanović, direktorka Gimnazije Bora Stanković.

15. “Borini dani” završeni su dodelom diploma i zahvalnica onim učenicima koji su ostvarili najbolje rezultate na takmičenjima u toku nedelje koju Gimnazija posvećuje Bori Stankoviću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com