Promo vesti

Dočekajte proleće NASMEJANE uz SELFIE

Za koji dan će i proleće, trenutak kada će sunce otkriti svaku nepravilnost na vašoj kosi. Zato je pravo vreme da se posvetite upravo njoj, jer sve pada u vodu ako je kosa neuredna.

Kreativni tim Kozmetičko-frizerskog salona SELFIE idejama će pomoći da donesete pravu odluku za vas i vašu kosu.

U samom centru grada pored Doma vojske u ulici Vojvode Vuka broj 8, čekaju vas vešte ruke iskusnih niških frizera i šminkera koji će učiniti da vaše samopouzdanje bude vaš najjači adut.

Uz najkvalitetnije preparate svetskih proizvodžača negujte svoju kosu, pored promene frizure na raspolganju su vam i stručni saveti kako obojiti ili nijansirati kosu.

 Frizeri u ovom salonu rade isključivo sa vrhunskim preparatima za negovanje kose. Na raspolaganju su vam najvalitetnije farbe, Olaplex i linija Revlon.

Iskustvo koje imaju ovi  frizerski majstori činiće da se u prijatnoj atmosferi ovog salona, osećate prijatno i samouvereno.

Hiljade zadovoljnih mušterija garant su da ćete iz ovog niškog salona izaći zadovoljni.

U ovom salonu možete da dobijete kompletnu profesionalnu  šminku. Ovu pogodnost rado koriste dame koje su u žurbi I koje bi svoje doterivanje da završe na jednom mestu. To što i vrhunsku šminku i prelepu frizuru možete da dobijete na jednom mestu, samo je jedna od prednosti koju nudi SELFIE.

Budite i vi deo velike porodice, o kojoj brine stručni tim SELFIE.

ADRESA:
Vojvode Vuka 8A, Niš

Zakazivanje na telefon: 018/240085

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com