Društvo

Dobrodošli u Niš! Novogodišnji promo spot (VIDEO)

Turistička organizacija Niša (TON) i Grad Niš pozivaju na doček Nove 2017. godine. 

Na Trgu kralja Milana Nišlije će u najluđoj noći zabavljati pop sastav Regina i legendarno Bijelo dugme sa Goranom Bregovićem i pevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom.

http://www.youtube.com/watch?v=glWCtcKo6oM&feature=youtu.be

Poštujući nameru Grada da tradicionalni doček na Trgu ove godine ima i humanu notu, Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji izašli su nam u susret i obezbedili donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka-NURDOR, za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečijoj klinici u Nišu, koje je malog kapaciteta i u lošem stanju, na čemu im se mi ovom prilikom zahvaljujemo“, navodi se u zvaničnom saopštenju Grada Niša.

Grad Niš predstavlja kapiju Balkana i značajan je centar ovog dela regiona.

“U toku ove godine povećan je broj turista koji su boravili u Nišu i s razlogom očekujemo da ih i u toku novogodišnjih praznika bude više nego lane.Želimo da popunimo kapacitete naših hotela i restorana, i da i na taj način doprinesemo budžetu,” kažu u TONU i dodaju da im je cilj da što veći broj turista dođe u Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com