Sport

Doajenu niškog sportskog novinarstva uručena nagrada za “Životno delo”

Udruženje sportskih novinara Srbije uručilo je istinskom doajenu niškog sportskog novinarstva Edu Crnaliću nagradu za “Životno delo”.

Bivšem uredniku sportske rubrike „Narodnih novina“ i zabavno-sportskog programa Niške televizije tako je pripalo veliko priznanje za dugogodišnji rad u službi javnosti i profesionalnog odnosa prema svom životnom pozivu.

“Veoma sam srećan i ponosan što sam dobio nagradu. Nije jednostavno dobiti priznanje Udruženja sportskih novinara Srbije radeći ovaj posao 37 godina u Nišu. Posebno mi je drago što je ona uručena u jednom lepom ambijentu u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, uz prisustvo velikog broja legendi srpskog sporta i najznačajnijih sportskih novinara svih vremena.” ističe on.

Crnalić dodaje da je zahvalan svojim kolegama iz Sekcije sportskih novinara koji su ga predložili i omogućili mu da ovo priznanje dođe u njegove ruke.

Sekcija je na nedavno održanom 39. “Sportskom balu” uručila svom kolegi i dugogodišnjem članu specijano priznanje kojim su mu zahvalili za sve godine i trud uložen u ovu profesiju i ispratili ga u penziju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com