Društvo

Direktni letovi Niš – Cirih od 23. juna

Intertravel GSA i avio kompanija Germania najavile su  saradnju u Srbiji i uvođenje redovnih direktnih letova avio kompanije Germania na liniji Niš – Cirih – Niš. Prvi let planiran je sa Aerodroma “Konstantin Veliki”, 23. juna, a svake nedelje su predviđena dva leta – petkom i ponedeljkom. Saobraćaj će obavljati najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta.

Avio karte će se prodavati preko kanala Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za kompaniju Germania, kao i preko ovlašćenih turističkih agencija u Srbiji.

Cena povratne avio karte je od 150 švajcarskih franaka. U ovu cenu uračunate su sve servisne usluge, do 20 kg besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slanih grickalica u avionu. U cenu karte su uključene i sve takse.

Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji – idealna destinacija za rastući porfolio, saopšteno je iz švajcarske kompanije.

Germania Flug AG osnovan je u avgustu 2014 godine, kao samostalna švajcarska avio kompanija, sa sedištem u Glatbrugu / Cirihu.

Saobraćaj obavlja u tesnoj saradnji sa nemačkom kompanijom Germania Fluggesellschaft mbH, osnovanom pre 30 godina. Švajcarski prevozilac trenutno u floti ima dva Airbusa A319 sa 150 sedišta i jedan Airbus A321 sa 215 sedišta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com