Promo vesti

Dan zaljubljenih-povod za darivanje!

Približava se Dan zaljubljenih i svako od nas želeće da obraduje voljenu osobu. Dilema uvek muči one koji bi da budu originalni. Nešto što će sigurno obradovati dame je komad izvrsnog nakita koji specijalno za vas proizvodi i nabavlja Zlatara Stanimirović.

14.februar je praznik zaljubljenih, malim znacima pažnje na taj dan pokazujemo  voljenim osobama koliko nam znače, pažnjom i poklonima ulepšamo njima ali i sebi taj dan.

Zlatara Stanimirović  spremila je specijlanu kolekciju povodom Dana ljubavi. U ponudi ove kolekcije je veliki izbor zlatnog i sprebrnog nakita sa motivima ljubavi. Nakit sa brilijantima, brendovi “Spark“, „Insieme“ i drugi nude damama nešto što su oduvek želele-da budu jedinstvene.

Biće lako pronaći  savršen poklon za voljenu osobu, na taj način odužiti se za svu pažnju i ljubav koju svakodnevno delite.

Spremili smo još jedno iznenađenje. Svaki zaljubljeni par koji odluči da u Zlatari Stanimirović kupi verenički prsten ili burmu i pošalje fotografiju prstena u inbox fejsbuk stranice ove zlatare, nakon čega slika bude objavljena, dobija besplatne palačinke za dvoje, vafli, voćni kup ili neku od vaših omiljenih pasti u obližnjem City Café-u koji se nalazi u Parku Svetog save, jer ljubav je slatka i treba je hraniti.

Ovog meseca slavimo vašu ljubav !

Tel: +381 18 225 399

www.zlatarastanimirovic.rs,
facebook: Zlatare Stanimirović

Opširnije na portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com