Kultura

CINEPLEXX: Veče za dame uz romantičnu komediju i poklone iznenađenja

„ZAŠTO BAŠ ON?“ NA LADIES NIGHT DOGAĐAJU U BIOSKOPU CINEPLEXX

Da li ste ikada bile zaljubljene u osobu koja vašim roditeljima nije baš preterano simpatična? Kako to da promenite naučiće vas Džejms Franko u romantičnoj komediji „Zašto baš on?“, koja će biti prikazana u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopu Cineplexx Niš, u STOP SHOP ritejl parku, u četvrtak, 5. januara, sa početkom u 20 časova.

Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da saznaju „Zašto baš on?“ očekuju pokloni iznenađenja, kao i primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu.

 Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen otac Ned, zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji. Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda – dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno ,,neobičnog’’ dečka svoje ćerke.

Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi. Brajan Krenston se našao u ulozi brižnog tate kome muke zadaje Džejms Franko kao velika ljubav njegove princeze. Društvo im prave i Zoi Dojč, Megan Mulali, Grifin Glak i mnogi drugi.

 Karte za Ladies night i projekciju filma „Zašto baš on?“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com