Kultura

Cineplexx: Porodični dan uz „Moj mali poni” animiranu avanturu

PORODIČNI DAN u bioskopima CINEPLEXX NIŠ U STOP SHOP RITEJL PARKU zakazan je za NEDELJU 15. OKTOBAR OD 12 DO 17 ČASOVA. Sve mališane obradovaćemo FRIKOM sladoledom SNEŠKO, a najsrećnije FRIKOM I DEXI CO POKLON IZNENAĐENJIMA kao i mnoštvom kreativnih radionica inspirisanih beskrajno simpatičnom šestorkom iz animirane avanture „MOJ MALI PONI”. Ne propustite priliku da zaplovite u svet magije i
prijateljstva i doživite filmsku čaroliju sa poznatim ponijima.

Svi posetioci će tokom događaja moći da uživaju u ukusu potpuno novog Frikomovog sladoleda SNEŠKO, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju sjajni pokloni – „MALI POLITIKIN ZABAVNIK” ili „HAJMO DRUGARI”, DVD CRTANA IZDANJA i ALBUMI BARBI, JUGI O I KALIMERO.

Sinhronizovana avantura „Moj mali Poni” nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da
spasu svoj dom. Glavnim junacima filma glasove su pozajmili MARIJANA ARANĐELOVIĆ, JELENA JOVIČIĆ, ALEKSANDRA ŠIRKIĆ, MARKO MARKOVIĆ, BORIS MILIVOJEVIĆ, BODA NINKOVIĆ, i vokal SARA JOVANOVIĆ (Sara Jo).

https://www.youtube.com/watch?v=Kk0jxuyxalE

Na programu tog dana, biće i ostali animirani filmovi „TVRD ORAH 2″ i „MALI BIGFOOT”  sinhronizovane na srpski jezik, kao i „LEGO NINJAGO“ FILM, koji je osvojio srca mališana.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com