Kultura

Cineplexx Niš: Porodični dan uz „LEGO NINJAGO” avanturu

Mališani, da li ste spremni za novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu? Ukoliko je odgovor potvrdan, pripremite se za druženje u nedelju 24. septembra od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Porodični dan uz najaktuelnije dečje filmove, mnoštvo poklona i zabave, čeka na vas!

Najmlađe očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Ovom prilikom, specijalno u bioskopu Cineplexx Niš možete pronaći LEGO kutak, koji je pored mnoštva igara za sve gledaoce filma pripremio fantastične LEGO poklone iznenađenja, dok će oni najsrećniji mališani osvojiti ekskluzivne poklone iz prve LEGO Store radnje u Srbiji! Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti i časopis „Mali Politikin zabavnik“ ili „Hajmo drugari”, DVD crtana izdanja i albume Barbi, Jugi O i Kalimero.

Nakon velikog uspeha Lego i Lego Betmen filma, Vorner Bros nam donosi nove avanture junaka filma „Lego Ninjago“. Mladi Lojd aka Zelena Nindža će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Nindžago grad. Pod vođstvom mudrog kung fu majstora Vua, moraće da se suoče sa zlim Garmadonom, koji je ujedno otac mladog Lojda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće naučiti da sarađuje zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Na programu za vikend, biće i animirani filmovi „Tvrd orah 2“ i „Mali Bigfoot“ sinhronizovani na srpski jezik.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com