Kultura

CINEPLEXX: Ekipa filma “Afterparti” dolazi u bioskop

Specijalna projekcija filma „Afterparti” sa posetom ekipe, održaće se u utorak, 11. aprila  od 20.20 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, a glavni akteri  komedije pozdraviće bioskopsku publiku iste večeri.

 „Afterparti” je svojevrsna priča o urbanom Beogradu i noćnom životu koji se u njemu živi.

U poznatom beogradskom klubu „LINE“ živi se noćni život o kom pričaju svi koji su ikad bili u Beogradu. Marko Mare, barmen, Tijana- Tića, garderoberka i Stefan- Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života tj. klabinga koji je postao način njihovog života. Ali Mare ima druge ambicije- da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

 Glavne uloge u filmu tumače Rade Ćosić, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Dragan Jovanović, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević a režiju potpisuje Luka Bursać.

 Karte za specijalnu projekciju filma „Afterparti” u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš.

 Film se nalazi u distribuciji FAME Solution distributerske kuće.

http://www.youtube.com/watch?v=P6zFN0bVMxE

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com