Kultura

CINEPLEXX: Druženje uz „Automobile 3″ i „Transformerse”

Iz bioskopa Cineplexx pozivaju na  druženje sve mališane uz crtanu filmsku avanturu „Automobili 3″. Drženje je zakazano  za 18. jun od 12 do 17 časova, a karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa.  Vrelo filmsko leto je uveliko počelo, a sa njim premijerno stiže i nastavak kultne franšize „Transformersi: Poslednji vitez” 3D. Premijera je zakazana za sredu 21. jun u 19 časova, poručuju iz Cineplexxa.

PORODIČNI DAN UZ ANIMIRANU AVANTURU „AUTOMOBILI 3″

Crtani film „Automobili” koji je osvojio srca miliona mališana, ali i onih malo starijih širom sveta uz specijalni program namenjen najmlađima, oduševiće sve posetioce. Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik” i DVD izdanje „Moj mali poni” ili „Tom i čarobno drvo“.

Sa novim nastavkom popularnih autića gledaoci će imati prilike da pogledaju dogodovštine Munje Mekvina, dok prolazi kroz najgoru krizu u svojoj karijeri. Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Glasove glavnim likovima pozajmljuju Dragan Mićanović, Borka Tomović, Dragan Vujić, Boda Ninković, Boris Milivojević, Dejan Dedić, Nataša Marković, Srđan Timarov, Mladen Andrejević, Marko Marković, Dana Todorović, Aca Stojanović, Nada Blam, Miki Krstović, Jelena Stupljanin, Feđa Stojanović i  Nenad Ćirić, dok režiju potpisuje Gorčin Stojanović.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, među kojima su „Štrumpfovi: Skriveno selo”,  „Mali šef”, „Okto: Istraživač dubina” koji su sinhronizovani na srpski jezik.

“Vidimo se na još jednom u nizu Porodičnom danu. Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer su i količine nagrada ograničene”, poručuju iz bioskopa Cineplexx.

PREMIJERA FILMA „TRANSFORMERSI: POSLEDNJI VITEZ” 3D U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

Vrelo filmsko leto je uveliko počelo, a sa njim premijerno stiže i nastavak kultne franšize Transformersi: Poslednji vitez” 3D.  Premijera je zakazana za sredu 21. jun u 19 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Karte za ovaj dugo očekivani filmski spektakl su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Neverovatni filmski nastavak će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina. Uz do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, svi voljeni likovi će se okupiti u ovom nastavku, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena koja će potvrditi da je ovo nastavak za pamćenje.

Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera, Bamblbija, engleskog lorda i profesorke s Oksforda. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Sjajna glumačka ekipa predvođena oskarovcem ser Entonijem Hopkinsom, Markom Volbergom, Džošom Dumelom, Lorom Hadok i Izabelom Moner, a pod rediteljskom palicom Majkla Beja, obećava dobru zabavu.

http://youtu.be/zYhCQWfAPhM

Film se nalazi u produkciji Taramount distributerske kuće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com