Kultura

CINEPLEXX: Bioskopski repertoar od 13. do 19. jula

Na repertoaru bioskopa Cinepexx ove nedelje nalaze se tri nova naslova i jedna premijera.

Planeta majmuna: Rat 2D i 3D

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog – rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

http://youtu.be/9Do79-eetx4

Dron 

Profesionalni pilot drona i porodični čovek, Nil posvetio je karijeru vođenju tajnih smrtonosnih misija u inostranstvu, kojima je upravljao iz svog doma udobno zavaljen u fotelju. Ostatak dana provodio je sa sinom i suprugom, koji nisu znali za njegov opasan hobi. Sve dok se nije našao u neobranom grožđu. Jedna od žrtava njegovih misija, pakistanski biznismen Imir Šau ubeđen je da je Nil odgovoran za ubistvo njegove žene i sina, i sprema mu krvavu osvetu. Nil se konačno mora suočiti sa posledicama svojih postupaka. Sukob je neizbežan.

http://youtu.be/uDW_Ut67jlw

Porodični čovek

Šta je preče, san o posedovanju sopstvene kompanije ili potrebe vaše porodice? Dane Jensen (Džerard Batler) je jako ambiciozan lovac na talente koji radi u jakoj firmi za zapošljavanje u Čikagu. Kad Daneov šef (Vilem Dafo) najavi odlazak u penziju, bitka za kontrolu firme započinje. Na jednoj je strani Dane, a na drugoj Lin Vogel (Alison Bri), jednako ambiciozna protivnica, ali i Daneova čista suprotnost. Uskoro Dane postaje rastrzan između ostvarenja poslovnog sna i provođenja vremena sa suprugom (Grečen Mol) i sinom. Fantastična glumačka ekipa u filmu koju predvode Džerard Batler, Alison Bri i Vilem Dafo,  vas neće ostaviti ravnodušnim.

http://youtu.be/3b-YPucrk_M

PREMIJERNO

Dunkirk 

Drama iz Drugog svetskog rata, a radnja filma se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga, iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su opkoljeni od strane nemačke vojske, za vreme bitke za Francusku.

http://www.youtube.com/watch?v=-gZQpmvUIP0

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com