Sport

Četvrti poraz Železničara u SEHA ligi

Iako su im sa svih strana pristizale čestitke i predviđala im se svetla budućnost i uspeh u Evropi, rukometašima niškog Železničara nije baš najbolje krenulo u međunarodnim okršajima. Nakon ranog ispadanja iz EHF kupa, nanizali su 4 poraza u isto toliko odigranih kola SEHA lige.

U najavi večerašnjeg meča u taboru Nišlija govorilo se da žele da zbace epitet neprijatnog iznenađenja i da upravo protiv Neksea poprave utisak, međutim upisali su novi poraz. Hrvatska ekipa slavila je rezultatom 34:25.

Nišlije su na poluvremenu gubile sa 7 razlike pa je nakon prvih pola sata igre na semaforu stajalo 20:13.  U drugom delu igre nisu uspeli da da sustignu rivale pa umalo nisu poraženi i dvocifrenom prednošću.

“Mi ćemo morati da napravimo neka nova pravila, da utakmica traje 20 minuta, jer toliko igramo korektno i posle padamo. Nažalost, to se ne može. Previše lakih golova primljenih, previše tehničkih grešaka. Nekse je bolja ekipa od nas, igraju sjajno, lideri su na tabeli, napravili su odličan sastav. Ja, za razliku od svih klubova u kojima sam radio, ne mogu da sastavim odbranu kakvu želim, od 16 igrača koje imam, ili 21 u rosteru, ni za jednog igrača ne mogu reći da dobro igra u odbrani. Dok to ne utradim, ne možemo se nadati rezultatima. Preostaje nam dosta rada.” izjavio je Veselin Vujović nakon meča.

U narednom kolu SEHA lige ugostiće ekipu Izviđač iz Bosne i Hercegovine, koja je takođe loše startovala i upisala sva tri poraza u dosadašnjim mečevima.


Našice, 19. septembra.

Dvorana: OŠ „Kralja Tomislava“

Gledalaca: 400

Sudije: Đorđi Načevski i Slave Nikolov (Makedonija).

Sedmerci: Nekse 4(4), Železničar 2(2). Isključenja: Nekse 6, Železničar 6 minuta.

NEKSE: Car (9 odbrana), Radovanović (2 odbrane), Šipić 5, Gadža, Leban, Eter 5, Zrnić 2, Mrdenović, Barišić Jaman 2, Buvinić 3, Vida 2, Lončar 1, Lavrić, Tomić 3, Čelebi 1, Vozab 10(4).

ŽELEZNIČAR: Lazić (3 odbrane), Stošić (4 odbrane), Milovanović 3, Potkonjak, Sretenović 2, Mađar, Vejin 8, Milosavljević 3, Živković 2, Spasić 3(2), Babić, Jevtić 1, Damjanović 2, Kljajić, Banduka, Pavlović 1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com