Sport

Čestitka gradonačelnika Fudbalskom klubu Radnički

Povodom velikog i istorijskog uspeha u šampionatu Super lige Srbije u sezoni 2017/2018.godina i osvajanja visokog trećeg mesta, kojim je obezbeđen izlazak na internacionalnu fudbalsku scenu, odnosno plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, gradonačelnik Niša je u svoje lično i u ime članova niškog Gradskog veća, svojih saradnika u kabinetu i građana Niša uputio iskrene čestitke Fudbalskom klubu Radnički.

„Delim izuzetno zadovoljstvo i čestitam fudbalerima, stručnom štabu i rukovodstvu Radničkog na izuzetnom uspehu i postignutim rezultatima u ovoj sezoni i, posebno, na plasmanu našeg kluba na evropsku fudbalsku pozornicu.

Ovim uspehom pokazali ste da je Niš grad sporta i fudbala, da su potencijali i dometi niških sportskih kolektiva i organizacija, svakako i sportista mnogo veći. Podsetili ste ovim velikim uspehom na sve godine plodnog rada i delovanja na planu stvaranja, vaspitanja i odgajanja kvalitetnih i talentovanih generacija sportista u prošlosti, na nezaboravnu 1962.godinu i prvi i istorijski plasman Radničkog u Prvu saveznu ligu.

Podsetili ste još više na generacije kvalitetnog tima sa Čaira krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, kada je Radnički nekoliko uzastopnih godina uspešno prestavljao našu zemlju u Kupu UEFA.

Ti rezultati na međunarodnoj sceni bez ikakve sumnje su i naš grad na najbolji način promovisali u Evropi i svetu. Podsetili ste i na brojne pojedince i vrhunske fudbalere i golmane – članove našeg kluba, koji su u prošlosti nosili dres sa državnim grbom kao reprezentativci naše zemlje.”, navodi se u čestititki gradonačelnika Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com