Društvo

ČELIČNE PTICE oduševile Nišlije (FOTO)

Vojni aerodrom „Narednik – pilot Mihajlo Petrović“ u Nišu bio je danas mesto za sve ljubitelje “čeličnih ptica” ne samo iz Niša već iz čitavog regiona.

Najbrojniji su bili mališani koji su razdragano razgledali izložene avione i helikoptere, ali se ni odrasli nisu libili ulaska u letilice. Bilo je zabavno svima.

Foto: Nenad Petrović; Jupiters Rings Studios

Program je počeo desantom padobranaca 93. bataljona koji su spustili zastave Republike Srbije, 63. bataljona kao i zastavu sa grbom Grada Niša. Zatim je usledio program koji su prikazali helikopteri Gama. Letački program bio je najinteresantniji Nišlijama, slažu se svi.

Foto: Nenad Petrović; Jupiters Rings Studios

98. vazduhoplovna brigada Vojske Srbije bila je današnji domaćin ali su gostovali i piloti iz Kraljeva sa aerodroma Lađevci.

Foto: Nenad Petrović; Jupiters Rings Studios

Bila je ovo prilika da se sretnu penzionisani piloti, bivše kolege, ljubitelji vazduhoplova kao i brojna deca kojima je zvuk letilica bio najinteresantniji.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com