Ekonomija

CARINARNICA NIŠ: Javna prodaja vozila u februaru

Carinarnice u nekoliko gradova Srbije će tokom februara održati javnu prodaju motornih vozila, objavila je Uprava za carinu. Carinarnica Niš, javnu prodaju vozila održaće 8. februara u 11 časova, a preuzimanje je već 13. februara.

Fizička lica koja učestvuju u javnom nadmetanju, moraju posedovati ličnu kartu, fotokopiju kartice tekućeg računa, a ukoliko učesnik u javnoj prodaji nije vlasnik tekućeg računa potrebno je da dostavi i fotokopiju lične karte vlasnika tekućeg računa i izjavu učesnika u javnoj prodaji da sam snosi rizik u slučaju da mu lice na koje tekući račun glasi ne izvrši prenos sredstava.

Pravna lica i preduzetnici koji učestvuju u javnom nadmetanju moraju priložiti rešenje o registraciji firme.

Ukoliko se kupovina vrši u ime i za račun drugog fizičkog lica, neophodno je priložiti ovlašćenje za razgledanje, učestvovanje u postupku javne prodaje i kupovinu (overeno od nadležnog suda ili opštine), a ukoliko se kupovina vrši za ime i za račun drugog pravnog lica, neophodno je priložiti ovlašćenje (overeno od strane tog pravnog lica).

Vozila, delovi i prikolice se prodaju po principu viđeno-kupljeno i neće se primati nikakve reklamacije koje se odnose na ispravnost, kompletnost tehničke i druge karakteristike vozila kao ni reklamacije koje se odnose na pravne nedostatke vozila, objavljeno je na portalu eKapija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com