Sport

Čair čeka novog stratega; Lalatović favorit?

Doskorašnji trener Radničkog Dragan Antić vratio se ovih dana u Vranje da dovrši započeto, a u taboru Nišlija već imaju na meti njegove potencijalne naslednike.

Radnički će tako pored pojačanja za novu sezonu tražiti i novog trenera, a u trci je nekoliko imena.

Dragan Antić je svoju misiju u Radničkom uspešno završio. Njemu je istekao ugovor, a na pitanje hoće li ostati u Radničkom odgovor daje prvi čovek Radničkog, predsednik sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev.

“Dragan Antić je ispisao istoriju Radničkog. Uveo nas je u Evropu i želeli smo da sa njim nastavimo saradnju. Odmah nakon završetka sezone obavili smo razgovore sa njim, ali je on ipak, izrazio želju da se vrati u Vranje i da Dinamo uvede i vodi u Superligu. Zahvaljujemo se Antiću na svemu i vrata kluba su za njega uvek otvorena” rekao je Tončev.

Postoje saznanja da se u klubu govori o dolasku Nenada Lalatovića na klupu “Reala sa Nišave”, koji je prvi pik Nišlija. Osim Radničkog, interesovanje je ovih dana za njegove usluge pokazao i bugarski CSKA.

Lalatović je kao trener sa klupe predvodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i Čukarički, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije, kada je na svoj spisak uvrstio i mlade talente Radničkog Marka Mrkića i Andreju Apostolovića.

U narednih desetak dana očekuje se odluka o novom strategu niškog superligaša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com