Sport

BRAVO! Šest zlata, tri srebra i dve bronze za karatiste iz Pukovca

Na 17. TRADICIONALNOM KARATE TURNIRU “MEDIJANA OPEN 2017” koje je organizovao klub “KI” iz Niša,  učestvovalo je  17 klubova iz Srbije sa oko 150 takmičara. Karate klub “Pukovac” iz Pukovca predstavljalo je 11 takmičara koji su osvojili 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane medalje.

U disciplini kate pojedinačno, zlatom su se okitil: Anamarija Vusaj ,Marko Stević, Mihajlo Nikolić, a u disciplini kata tim, zlato je osvoio Marjan Marković.

Srebrom se okitio Andrija Stamenković u disciplini kate pojedinačno sa veoma jakom konkurencijom, a osvajači bronzanih medalja u katama su Luka Stefanović i Lena Stefanović.

“U borbama su naši takmičari bili ubedljivo dominantni te su se zlatom okitili: Nemanja Osmanović, Anja Mitrović i Marijana Ramić, srebro u borbama je osvojio Lazar  Mitrović, izgubivši u finalu od svog klubskog druga Nemanje Osmanovića. Andrija Đorđević ovog puta nije imao dovoljno sreće, te mu je za malo izmakla medalja. Čestitamo svim našm takmičarima”,  rekao je za Niške Vesti trener Pukovčana, Miljan Mixa Osmanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com