Sport

BRAVO KARATISTI! Srebrna medalja za Andriju

 U Beočinu je proteklog vikenda održan Kup Srbije za kadete, juniore, mladje seniore i seniore. Karate klub “Elid” iz Niša je osvojio 2 medalje. Jedna  je pripala Andriji Stankoviću, koji je zauzeo 2. mesto u kategoriji seniora. Kata tim u sastavu Dimitrije Ristić, Lazar Rajković i Petar Rupčić osvojili su srebrnu medalju u kategoriji kadeta i juniora. 

U karate klubu “Elid” zadovoljni su rezultatima takmičenja, posebno ako se zna da je kata tim kadeta sastavljen neposredno pred takmičenje, a ipak je uspeo da postane vicešampion Srbije.

“Svojim izvođenjem kata sam zadovoljan, ali uvek može bolje i potrudiću se na sledećem takmičenju da zauzmem prvo mesto. Nisam osvojio zlato, jer sam u finalu izgubio tesnim rezultatom 2:1.  Ali, i srebrna medalja je sjajan uspeh”, kaže Anderija Stanković, jedan od momaka koji u svojim vitrinama ima više od 200 osvojenih medalja na raznim domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Andriju očekuje međunarodni karate turnir “Roda Kup”  početkom juna,  kao poslednji turnir u ovoj sezoni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com